Wednesday, June 17, 2009

Mahalo

Hoog in de lucht schrijf ik dit. Op weg naar Hawaii zo’n 10 kilometer boven de Indische Oceaan is het goed toeven in de eerste klas van United Airlines flight 77. Het eten is waardeloos, de dame in de stoel voor ons zit te ruften of het een lieve lust is en er zit een ongekend aantal veel te kleine kinderen net niet stil genoeg. Tel daar bij het meeste verouderde “in-flight-entertainment” systeem op en het laat zich raden dat we ons de volgende keer wel bedenken voor we weer United naar Hawaii vliegen.

Maar let’s get real; we zijn op weg naar Hawaii of all places. Een goed 5 uur vliegen van ons huis wachten azuurblauwe wateren met witte schuimkoppen, hagelwitte stranden en veel te veel “umbrella drinks”. Er even een paar dagen tussenuit om een beetje te snorkelen, aan het strand te hangen en Pearl Harbour te bekijken. Het kan allemaal rotter dacht ik zo.

Uiteraard zal ik na terugkomst in Californie trachten uitgebreid verslag te doen van deze 5-daagse trip naar West. Ik doe dat dan met alle soorten van onbeschrijfelijk genoegen . Maar dat moge duidelijk zijn.

Aloha!!

1 comment:

Anonymous said...

Have fun in Hawai.
jullie site waar met regelmaat foto's op stonden doet het niet meer. Geeft steeds error aan. MOgelijk een nieuw adres ?
Wil jou wel eens zien op de strande van hawai. Hier gaat alles goed. Groetjes Miriam Tilburg