Saturday, October 20, 2007

Is het fijn om....

Britney Spears te zijn!?
Ik zou het niet weten. Lijkt me moeilijk te zeggen. Het kind zwemt in het geld en had tot voor kort geen zorg in de wereld! Not a care in the world. Maar een serie van foute beslissingen en pijnlijke momenten later is La Spears het lachtertje van roddelminnend Amerika. Geen idee hoe breeduitgemeten haar leven in Nederland wordt maar hier gaat er geen dag voorbij zonder "nieuws" over Brit.
Uiteraard moet de term nieuws in deze wat ruim worden gezien. Het voornoemde is meestal een opsomming van haar dagelijkse bezigheden al dan niet vergezeld door haar kinderen die zich elke keer weer onwetend in de gevarenzone van het leven begeven. De tacktieken die door de lokale paparazzi worden gehanteerd om kwaliteits programma's als "Insider" en "Entertenmaint tonight" van vuil te voorzien zouden bij Neerlands roddel-trots Henk van der Meyden de wangen rossig doen kleuren. Het arme ding wordt genoodzaakt om waar zij ook gaat haar ogen te beschermen van de vele flitsen die er voor moeten zorgen dat het voorkomen van dit eens zo schattige Disney Club-lid zo natuurgetrouw in de roddelpers komt. Geen stap buiten de deur gaat ongemerkt. Koffie halen bij Starbucks, oogschaduw kopen bij de plaatselijk drogist of het bezoeken van een zonnebankcentrum; alles gaat vergezeldt van minimaal 20 opdringerige mannen en vrouwen met lopende, flitsende of klikkende camera's.
Moeten we dan medelijden hebben met dit vergane lustobject? Nou ik dacht het niet!! Ze zwemt nog steeds in het geld, laat de paparazzi boodschappen voor haar doen en haar nieuwe single is met veel lof ontvangen en lijkt nu zelfs even de aandacht af te wenden van haar gruwelijk slechte optreden tijdens de 2007 MTV Video Awards van vorige maand. Daar ik gek ben op kinderen zolang deze maar terug gevengeven kunnen worden aan de rechtmatige eigenaar denk ik dat Brit's verloren  rechtszaak voogdijschapgevecht een gewonnen strijd is. De krokodillentranen gehuild bij de uitspraak, die luid en duidelijk de kinderen toewees aan ex Federline, Fedex, zijn in mijn ogen dan ook een prima stukje acteerwerk en volgens mij was La Spears met haar gedachten al lang aan het clubben in de nachten van New York en LA toen de rechter de zitting en daarmee de rechtszaak voor gesloten verklaarde. Geen zorgen om huilende kinderen als je op zondag-, maandag-, dinsdag-,woensdag-, onderdag-, vrjdag- en zaterdagochtend je roes ligt uit te slapen. Uit bed kunnen stappen met de wallen onder je ogen en sporen van wit poeder rond je neus. Super toch. Je geeft je ex een fooi elke maand om voor de kinderen te zorgen en neemt de kids zo nu en dan, onder gerechtelijk toezicht mee naar de Mac of ander kinderparadijs.
Volgens mij is het nog niet zo gek om Britney Spears te zijn. 

No comments: