Saturday, April 14, 2007

Verhuisstress.....

Het is de tweede keer in even  zoveel jaren dat Jill en ik biezen pakken en een paar duizend kilometer verderop gaan wonen. Op zich is verhuizen al een drama maar als je in de gelukkige positie bent om zo nu en dan al wat dozen met spullen naar je nieuwe woning te brengen kan je het leed nog wat verlichten.
Vanzelfsprekend is dat een luxe die wij ontberen en we moeten dus zorgvuldig plannen hoe we onze spullen aan de andere kant van het land krijgen. De stapel met spullen die in de auto met ons meegaan wordt langzamerhand steeds groter. Terwijl ik dit stukje schrijf zijn we in afwachting van de verhuiswagen die onze beslissing zal vereenvoudigen. Als de vrachtwagen eenmaal weg is blijven er voor de rest van de spullen vrij weinig alternatieven over.....ze moeten wel in de explorer. Dat of we moeten er afstand van doen. Er bestaat een reeele kans dat in allerijl nog een "schoonmoederbox" zal moeten worden aangeschaft.
In ieder geval lijkt alles enigszins volgens planning te verlopen. Vandaag de spullen de weg op en morgen wij. Als alles onderweg mee zit komen we woensdag of donderdag aan in Greenbrae alwaar wij ons nieuwe appartement zullen betrekken. We hebben een flatje gevonden in hetzelfde complex als waar Jill woonde ten tijde van onze eerste ontmoetingen dus de omgeving is in ieder geval voor mij enigzins en voor Jill volledig vertrouwd.
We kunnen niet wachten!

3 comments:

Anonymous said...

Goeie trip toegewenst, 4.500 km. je lijkt wel gek.......:-)

Grrrrrrrrreetz, Paul.

Anonymous said...

Heel veel succes op jullie nieuwe stekkie, hopelijk blijft het jullie bevallen.
veel geluk van Hans Cecil pim en Floor

Anonymous said...

Nou Piel, my thoughts exactly!
Pfffffft... Ik moet er niet aan denken om zo'n end te sturen. Maar ja, wat zijn nou vijf dagen in een mensenleven! Heel veel succes en ik hoop dat jullie niet al te veel spulletjes hebben moeten achterlaten en leuke dingen meemaken onderweg.

Groetjes
Mona (en de rest)