Tuesday, November 07, 2006

Ode aan mijn vrouw...

Gewoon zomaar; geen bijzondere reden. Een lofzang ter ere van diegene die mijn hart tegelijkertijd sneller en langzamer kan laten kloppen.

Bedenkend wat ik in Nederland achterliet; familie, vrienden, sociale zekerheid etc is het niet onlogisch dat links en rechts, hardop of zachtjes, weleens de vraag wordt gesteld "Waarom liet hij alles achter om naar het verre Amerika te verhuizen" Natuurlijk heb ik me dat ook wel eens afgevraagd, natuurlijk heb ik wel eens de balans opgemaakt, de voors en tegens tegen elkaar afgewogen... Er waren voor mij persoonlijk namelijk zoveel "voors" om in Nederland te blijven en maar 1 reden om te verhuizen. 1 tegen vele is meestal een strijd die in het nadeel van de eenling beslist wordt, meestal maar niet altijd.

In mijn geval weegt mijn liefde en adoratie voor mijn betere helft; Jill tegen alle nadelen van een verblijf in Amerika op. Zij die me gelukkig maakt, van me houdt, me toestaat van haar te houden, me verrast met kleine dingen die me aan Nederland doen denken, die me een frituurpan voor Kerst (compleet met vette happen) cadeau deed, die in december drop en marsepijn voor me weet te scoren, die een lach op mijn gezicht tovert......kortom mijn allesie.
Ik ben hier happy, just so you all know!
Antwan

10 comments:

Anonymous said...

Hoi allemaal

Voor degene die dit regelmatig lezen wil ik ff doorgeven dat Twan in het ziekenhuis ligt. Hij is gisteren geopereerd zijn blindedarm is er uit gehaalt
Ik denk laat het jullie ff weten

groetjes Corrinne

Anonymous said...

Hoi Corrinne, aardig dat je het ff laat weten, de kaart gaat morgen op de post !!
Grrrreetz, Paul Boers.

Anonymous said...

Da's niet zo mooi. Ik hoop dat alles (naar omstandigheden) goed met je gaat Twan. Ik hou het weblog in ieder geval in de gaten voor eventueel nader nieuws.
En bedankt voor de info Corrinne!
Groetjes
Mona

Anonymous said...

Hoi Twan

Ook vanuit Danmark van harte beterschap!!!!!

Groetjes de Brederodes

Anonymous said...

hallo allemaal
Ik heb Twan gisteravond gebelt en hij had nog wel wat verhoging en ook nog wel pijn. Maar hij is blij met alle ecards die hij krijgt . Hij heeft de Laptop daar wel maar nog niet zoveel fut om zelf wat te doen,. Maar ik moet jullie allemaal de groeten doen . We hopen dat hij morgen naar huis mag . Zelf dacht hij eerst vandaag maar dat kan nog niet en hij is daar in goede handen. Jill mag gewoon bij hem slapen althans op een ander bed ... . De eerste dagen heeft ze vanuit het ziekenhuis gewerkt en vandaag ging ze weer naar kantoor . Twan zei zelf dan kan ik beter hier liggen als alleen thuis .
nou dat was het weer ff , ik hou jullie op de hoogte totdat mijn broertje zelf weer gaat schrijven

Anonymous said...

Twan,
Ik hoop voor je dat het snel beter met je gaat maar voor wat het waard is.... we voelen met je mee!
Groeten Arjen & Sil

Anonymous said...

hallo allemaal

Helaas gaat het nog niet goed met twan hij verliest nog heel veel vocht via drain en de artse begrijpen niet waar dat vandaan komt. Ook heeft hij nog veel pijn en koorst is ene keer goed dan weer te hoog. wij pa en ma en ik bellen elke dag wel ff maar dan hoor je ook hoe moe hij is en dat is niks voor twan .
Voor degene die e-cards hebben gesruurd dat vind hij klasse

Nou jullie horen wel weer van me
groeten Corrinne

Anonymous said...

Kan aan de reacties niet bepalen hoe het er vandaag (21/11) mee staat, maar ik hoop dat inmiddels alles weer een beetje beter gaat!
Sterkte man! Hans van Agen

Anonymous said...

hallo allemaal

Ja het gaat iets vooruit als alles goed is gegaan is de sonde er vandaag uitgegaan maar hij zal toch nog wel een paar dagen moeten blijven. Twan zei van de week: de operatie is prima gegaan alleen wat complicaties ! typisch Twan vinden jullie ook niet. Ook weet ik dat hij de e-cards erg waardeerd en wat is het nou voor een moeite zo'n e-card. Tenslotte voorziet hij ons al enige tijd van de MM dus mensen kom op zenden met die kaarten
veel liefs en alvast bedankt

Anonymous said...

Hallo allemaal

Twan is gelukkig weer thuis waar Jill hem mag verzorgen . Hij heeft nog wel wat pijn en moet ook nog heel wat aansterken. Vanaf deze kant wil ik hem beterschap wensen en een dikke knuf geven
Jullie allemaal bedankt voor je medeleven en tot ziens