Friday, September 08, 2006

Een weekendje up north,

vlak voor het nieuwe weekend zijn intrede maakt wil ik u graag nog even deelgenoot maken van hetgeen ons vorig weekend is overkomen.
Jills neef Elliot, vernoemd naar het vriendje van E.T., was voornemens in het huwelijk te treden met zijn verloofde Melissa. Mel & El, een gezellig stel. De huwelijksvoltrekking zou plaatsvinden in het, zeer dicht bij New York gelegen, Denvill Ney Jersey dus het leek ons een aardig idee om naast het bijwonen van de bruiloft ook een bezoek aan the Big Apple te brengen. We zagen het al helemaal zitten; donderdagavond weg, slapen in Washinghton, 's ochtends op de koffie bij ome George, zaterdag naar New York city en zondag de bruiloft en aangesloten receptie. Daar het maandag Labourday was, zouden we dan vroeg opstaan en lekker naar huis rijden. Wat een weekend.

Hoe anders liep het toen Jill plots ziek werd, haar stem verloor en er een (lichte) longontsteking overheen kreeg. Het weekend zag er als volgt uit; Donderdag inderdaad naar DC gereden, nog wel even door de stad gelopen, geen koffie bij de president, geen NYC en geen bruiloft gezien. We zijn nog wel even naar een soort van familie reunie geweest op zaterdag maar nog voor de bruid en bruidegom op zondag het altaar bestegen draaide ik mijn auto al de snelweg op om zo hard mogelijk naar huis te rijden. Teruggekomen in de Tarheel state stelde de dokter eerdergenoemde "walking pneunmia" vast en rest Jill niets anders dan hevig gedrogeerd uit te zieken.

We moeten deze trip nog maar eens maken, huwelijk of geen huwelijk.
Have a nice weekend.

1 comment:

Anonymous said...

Wens Jill beterschap, hopelijk krijg je snel the big apple te zien! Je weet daar ligt mij hart!

Knuffel
monique