Wednesday, November 02, 2005

11.000.000

...stukken crunch, zakjes M&M's, Snickers en ander zoetigheid. 10 vrachtwagens vol gebitsverziekende traktaties werden de afgelopen maand uitgedeeld in Magic Kingdom. Trick or treat was de magische spreuk om een handvol snoel in de door fraai uitgedoste menigte opgehouden snoepzakken te doen verdwijnen. "Mickeys not so scary Halloween party" een must voor elke Disney liefhebber en doorsnee toerist. Magic Kingdom after dark leek zo druk als koniginnedag in Amsterdam of een zaterdagmiddag op de NC-State Fair. Duizenden uitzinnige kleine en grote kinderen baanden zich een weg door het park om toch maar zo veel mogelijk suikerwerk te "scoren"
Weken van te voren was mijn liefste al in de weer geweest om voor ons beiden een fraai kostuum te vervaardigen. Reeds in de initiele fase was al vastgesteld dat wij als Mr. and Mrs Incredible de diverse candy stations zouden afstruinen. Het idee was goed, nu de uitvoering nog. Na eerst een kant en klaar pak te hebben geprobeerd werd al snel het idee geboren om de outfit zelf te maken van een t-shirt, korte broek en een hele lading lichaamsverf aka body-paint. Het prefab pak was net iets te warm voor de ongetwijfeld zwoele laatste avond van oktober in Florida. Met rood-zwart geverfde ledematen en geschilderd masker maakten mijn eega en ik zonder meer luchtig de blits tussen alle heksen, dwergen, piraten, prinsen en prinsessen. Gewapend met de officiele "T-or-T" bag en rugzak slaagden we er in meer dan 6 kilo snoepgoed te verzamelen...oftewel "12 rides to the dentist"
Terug in Clayton is de verzamelde buit niet de enige herinnering. Tot op de dag van vandaag zijn we er niet in geslaagd om onszelf te ontdoen van alle verfresten....het zal moeten slijten.

ps: een ieder die benieuwd is hoe we onszelf hebben toegetakeld raadt ik aan om de komende dagen http://jillandantwan.selfip.com in de gaten te houden.

1 comment:

Anonymous said...

Hoi broer
Whahahaah dat sommige hier in nederland wel eens wat zeggen over schoon moeders nou die van jou is echt een heks hihihi maar wel een vriendelijke . Is toch wel wat anders dan Konninginnedag in Amsterdam..... Maar wederom leuk verhaaltje en leuke foto's. Heb je al in je gastenboek gezien dat Michelle heeft geschreven leuk he?
Veel liefs dikke kus en knuf