Sunday, August 06, 2006

rust in de tent

Zo vliegt de tijd en zo staat ie behoorlijk stil. Niet letterlijk natuurlijk maar in spreekwoordelijke zin. Niets nieuws onder de zon, een voortkabbelend leven en geen gekke dingen. Rust in de tent.

Het werk is heel druk maar van hard werken is nog niemand doodgegaan. Ik ben inmiddels Juniper Networks Certified Internet Specialist en dus gevaarlijk met diploma; een nachtmerrie voor elke werkgever. Gewapend met een toetsenbord en muis maak ik blunders van netwerkbeheerders ongedaan door ze te maskeren met nog grotere fouten. Open TCP-poorten, half beveiligde VPN verbindingen en zo kan ik nog wel even door gaan. Niets dat Twan in paniek brengt; mouwen opstropen en gaan. Trial and error....proberen en op je bek gaan. En langzaamaan gaat het beter en beter.

Voor het overige worden hier net als in Europa allerlei warmte-records gebroken. Geen dag gaat voorbij zonder dat je tv-beeld gevuld wordt met een grijzende weerman die lachend verteld dat het weer eens 100 graden Fahrenheit geworden is (zo'n 37 graden) en dat is dan nog zonder de normaliter meegewogen luchtvochtigheid die de gevoelstemperatuur tot wel 40 duwt; het is me het zomertje wel. Nou vind je hier weinig huizen zonder airco dus het is redelijk uit te houden. Als ik om 11 uur in de ochtend thuis kom na een nacht te hebben gewerkt draai ik de klimaatbeheersing wat hoger en lig ik regelmatig in bed een beetje rillerig te zijn. Lang leve de technologie. Door mijn airco wat hoger te draaien draag ik bij aan het broeikas-effect waarvan ik probeer de symptonen te bestrijden door die airco wat hoger te draaien...snap ik het nog?
GegroetAntwan

No comments: