Sunday, April 16, 2006

Een winter die nooit een winter werd

....is voorbij. Hoewel er hier wel gekkere dingen gebeurt zijn valt echt winterweer niet meer te verwachten in de Triangle. In de voorbije wintermaanden heeft het hier zeggen en schrijven 1 of 2 keer gesneeuwd en dat was nog natte sneeuw ook. Zelfs een regenbui van formaat is uitgebleven gedurende de donkere maanden die de overgang van het oude naar het nieuwe jaar begeleidden.
Een week lang hebben we hier de ramen open kunnen houden om te genieten van voorjaarsbriesje maar gisteren moest alles dicht. Elk raam, elke deur en ander ventilatiegat moest gedicht. Niet vanwege de kou maar omdat anders de Air-Conditioning geen effect heeft. Gisteren namelijk gaf het spreekwoordelijke kwik temperaturen aan van ruim 30 graden celcius. Summer is here and here to stay. Tijd om weer naar de kapper te gaan; ook hier zijn het weer, de sport en politiek het onderwerp van keuze wanneer men zich laat bij- dan wel afpunten. Ik hoop, ijdel, dat het weer over 2 weken in Nederland ook zo mild zal zijn.

2 comments:

Anonymous said...

Ik hoop het ook dat het weer zo is.... Kunnen wij er ook van genieten.

Tot snel
knuf
monique

Anonymous said...

Het maakt mij niet uit Twan ook al regent het pijpestelen wij zijn blij dat we je dan weer zien en even in onze armen kunnen houden . tuurlijk is voor de koninginnedag een zonnetje veel fijner maar men kan een hoop regelen alleen dat dus niet .
veel liefs en een dikke kus van je zus